כהן נ' הרשקוביץ בע"מ ואח'
|
ת"ק בית משפט לתביעות קטנות טבריה |
16504-09-11
20.2.2012 |
|
בפני : אילונה אריאלי |
|
| - נגד - | |
|---|---|
|
: אשר כהן |
: 1. סוזן הרשקוביץ בע"מ 2. כלל חברה לבטוח בע"מ |
| פסק-דין | |
פסק דין
זוהי תביעה קטנה לפיצוי התובע בסך של 31,875 ₪ בגין נזק שנגרם לרכבו ביום 7.8.11.
התובע טוען כי הוא יצא בנסיעה אחורנית ממתחם שבבעלות הנתבעת מס' 1 ולפתע הרגיש חבטה עזה בחלקו האחורי של הרכב וכשיצא מן הרכב ראה כי שער הכניסה הראשית למתחם הוסט על ידי הרוח בעוצמה ופגע ברכבו.
הנתבעים מכחישים את האירוע הנטען וטוענים כי התובע לא הוכיח שהנתבעת פעלה באופן לא סביר וכי ככל שנגרם נזק לרכב התובע, הרי שהנזק ארע בשל רשלנותו שלו, עת נהג ברכב בפזיזות או בחוסר זהירות ובלא שישים ליבו למהלך הדרך. הנתבעים מכחישים גם את הנזק הנטען.
הצדדים הסכימו כי התביעה תוכרע בדרך של פשרה, על פי סעיף 79א(א) לחוק בתי המשפט [נוסח משולב], תשמ"ד-1984.
לאחר שעיינתי בכתבי הטענות ובחומר הראיות ולאחר ששמעתי את העדויות ואת טענות הצדדים, הריני פוסקת בזאת כי על הנתבעים, ביחד ולחוד, לשלם לתובע פיצוי בסך של 5,000 ₪ בלבד, בתוספת הוצאות משפט בסך של 100 ₪ ובתוספת הפרשי הצמדה וריבית כדין מיום הגשת התביעה (8.9.11) ועד היום.
הסכומים האמורים ישולמו לתובע בתוך 30 יום ממועד מסירת פסק דין זה לידי הנתבעת מס' 2, אחרת – הם ישאו הפרשי הצמדה וריבית כדין מהיום ועד למועד התשלום בפועל.
ניתן היום, כ"ז שבט תשע"ב, 20 פברואר 2012, בהעדר הצדדים.
התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:
| הודעה | Disclaimer |
|
באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי. האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר. |
|